Menu

Pasta... & More

Pasta... & More

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Welkom bij onze unieke Italiaanse foodtruck! Gebouwd in Italië, is onze foodtruck een echte blikvanger die uw evenement onvergetelijk maakt. Wij komen bij u voor de deur staan en brengen de sfeer van Italië met ons mee, compleet met gezellige Italiaanse muziek.

Op locatie draaien wij onze eigen verse pasta, waarna u kunt kiezen welk heerlijk gerecht wij voor u mogen bereiden. Of u nu zin heeft in bospaddestoelen met zwarte truffel, kip met groene pesto, of een klassieke verse bolognese, iedereen kan zijn eigen favoriete pastagerecht samenstellen.

Maar dat is nog niet alles! Ons aanbod is uit te breiden met diverse lekkernijen zoals limoncello, ijskoffie, salade, soep en nog veel meer. Zodra de klep opengaat en de muziek begint te spelen, heeft u een waar Italiaans restaurant voor de deur.

Buon appetito! ????????

Gerechten

Onze foodtruck is perfect om in te zetten als hoofdonderdeel van bv een gezellige receptie. Wij kunnen vanuit onze Foodtruck drankjes serveren en biertjes tappen, maar ook lekkere hapjes maken om mee rond te gaan. Ook hebben wij een professionele geluidsinstallatie waar we gezellige muziek mee kunnen draaien. Maar we hebben ook een frituur een lavasteengrill om lekker vlees op te grillen, we hebben 2 grote kippengrillen op houtskool (een echte eyecatcher) ook hebben we slush puppy, milkshake, Italiaans roomijs, soep, diverse broodjes, biefstuk, saté, loaded fries en nog veel meer.
www.edwinsmulderscatering.nl

Chef's specials

Bij Pasta, & More draait alles om authenticiteit en vakmanschap. Onze specialiteit is niet zomaar een gerecht, maar een ervaring die begint met het maken van ons eigen pastadeeg, direct op locatie in onze foodtruck.

Het is een fascinerend proces om te zien hoe eenvoudige ingrediënten - bloem, eieren, een beetje zout - getransformeerd worden tot iets bijzonders. Met behulp van onze originele Italiaanse pastamachine, maken we Maccheroni pasta, een klassieker uit de Italiaanse keuken.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 10
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Zwijndrecht + 100 km
  • KvK nummer:
    1234543543

Onze crew

In onze truck staat als crew: Edwin Smulders & Coby Doornewaard beide eigenaar van Pasta... & More
www.edwinsmulderscatering.nl

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Video's

Onze Unieke Foodtruck

Pasta

Beoordelingen

4 beoordelingen

  • "Een echte aanrader!"

    10,0

    “Bij de doop van één van onze schepen heeft het Team van Edwin Smulders Catering, Verhuur en Foodtruck onze gasten voorzien van heerlijk eten vanuit de Foodtruck. Goede communicatie vooraf, netjes op tijd, verzorgde uitstraling & lekker eten; aanrader!”
    Robin Overgaauw Coo | Bosman Shipping Group

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-09-2024 |

  • "Voor herhaling vatbaar!"

    10,0

    “Voor onze nieuwjaarsreceptie foodtruck Smulders in gehuurd. Was top alles goed geregeld en lunch (hamburgers en/of saté) is echt een aanrader. Voor een volgend evenement zou ik ze zeker weer inhuren.”
    Alcom Electronics B.V.
    Senior Purchasing Manager

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-09-2024 |

  • "Bartje200"

    10,0

    Pasta... & More stond op ons fiets evenement afgelopen weekend, waarbij naast kwaliteit ook de uitserveer snelheid erg belangrijk is omdat onze deelnemers na een tocht van 200 kilometer wel een goede maaltijd kunnen gebruiken.
    Beide punten waren dik in orde bij Pasta... & More, daarbij de vriendelijke eigenaren en personeel maakt het een absolute aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-09-2024 |

  • "Gemeente Zwijndrecht"

    10,0

    “Wij zijn al jaren vaste klant bij Edwin en Coby. Elk jaar staan ze weer voor ons klaar tijdens ons jaarlijkse zomerfeest en nieuwjaarsontbijt. Elke keer weer maken ze er een feestje van met heerlijk eten. We hopen nog jaren te kunnen genieten van de goede service en het lekkere eten.”

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-09-2024 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Pasta... & More
10,0
Op basis van 4 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck