HOE SCHRIJF IK EEN BUSINESS PLAN VOOR MIJN FOODTRUCK DEEL I
Geplaatst op 01-10-2017 door Redactie
“ If you fail to plan, your plan will fail.” Het starten van een de foodtruck business komt meestal voort uit een grote passie voor het horeca vak. Met een enorme gedrevenheid en enthousiasme is het bedenken om te starten snel gebeurd. Maar hoe schrijf je een goed doordacht business plan? We nemen je graag mee in een serie artikelen over het neerzetten van jouw plan waarmee je de markt kunt veroveren!Vandaag in deel I nemen we je mee in het eerste deel; “The two pager”
Begin met een samenvatting van - twee pagina's, maximaal drie. Denk bij het schrijven van de samenvatting dat deze interessant is om te lezen voor bijvoorbeeld investeerders, financierders eneventuele toekomstige partners/leveranciers.Doel van de samenvatting zou moeten zijn dat je kunt aantonen dat jouw concept veel meer is dan alleen een idee;Hoe meer je kunt aantonen dat dit veel meer is dan een idee hoe makkelijker het is om investeerders te vinden.